Handelsbetingelser

PRISER

Alle priser er inklusiv moms.

BETALING

Du kan indtil videre, desværre, kun betale på en måde:

Bankoverførsel til Jyske Bank 5033 0001636220. Du får en kvittering når betalingen er registreret. Varen sendes ikke før registrering.

Det vil snart blive muligt at betale med kort.

LEVERING

Der leveres med Postnord eller med fragtmand ved større partier. Bestillinger sendes snarest muligt og altid inden for tre arbejdsdage efter at betaling er modtaget. Ved uforudset forsinkelse vil du blive orienteret via mail.

Hvis en levering er udeblevet skal du tage kontakt til Madeirahuset på: kontakt@madeirahuset.com eller ved tlf. 26 11 21 06.

Ved køb af billetter til arrangementer, skal du vælge Afhentning på Vesttoftevej 25,2605 Brøndby, for at undgå fragt. Efterfølgende vil du blive kontaktet, når din betaling er godkendt.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler ved Madeirahuset.

Fortrydelsesfristen udløber 14 efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og leveres dråbevist.

De skal inden for 14 dage fra modtagelse give meddelelse om, hvorvidt du ønsker at fortryde dit køb. Denne meddelelse skal gives ved at referere til ordren på kontakt@madeirahuset.com eller tlf. 26 11 21 06.

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde blot ved at nægte at modtage varen, uden at give Madeirahuset tydelig besked herom.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbendelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til modtagelse ved Madeirahuset.

VARER UNDTAGET I FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varer der er købt igennem auktioner eller ved privatkøb. Altså varer hvor Madeirahuset ikke kan stå inde for opbevaring før anskaffelse.

Levering af tjenesteydelser i form af logi undtagen til beboelsesformål, transport af varer, biludlejningsvirksomhed, forplejning eller tjenesteydelser i forbindelse med fritidstilbud, når det følger af aftalen, på hvilken dato eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Du mister altså din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

VARENS STAND NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en tilbagebetaling med kontooverførsel, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

HVIS DU FORTRYDER KØBET SKAL VAREN SENDES TIL

Madeirahuset

Vesttoftevej 25

2605 Brøndby

Du kan også aflevere varen personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Madeirahuset

Vesttoftevej 25

2605 Brøndby

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Madeirahuset og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dataansvarlig ved Madeirahuset er Lasse Roer Wahlgreen (lasse@madeirahuset.com)

Som registreret hos Madeirahuset, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: lasse@madeirahuset.com

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til lasse@madeirahuset.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

ALKOHOLPOLITIK

Du skal være fyldt 18 år for at handle ved Madeirahuset. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forældre/værge.

FIRMAOPLYSNINGER

Madeirahuset

Vesttoftevej 25

2605 Brøndby

CVR: 38971077

Tlf: 26112106

Mail: kontakt@madeirahuset.com

Handelsbetingelser er opdateret d. 29-07-2020