Madeira Vintners 5 års Malvazia (sød)

Dette er en fem år gammel sød madeira lavet udelukkende på druen Malvazia. Det er lidt atypisk, da der normalt først madeira på hoveddruerne når vinene er ti år gamle. Vinen blevet udviklet på træfade igennem hele perioden, hvor de har ligget varmt.

Nyd denne madeira til en krydret dessert, efter maden eller til alle julens kager.

Denne er den første madeira fra Madeira Vintners der er lavet udelukkende på malvazia. Som med de andre grundlæggende madeira, er alkoholindholdet holdt på 17 procent og vinen er derfor en rigtig god repræsentant af madeira idet at den ikke bliver for alkohol tung.
Farven er klar gylden og den har dufte af rosin, honning, tørrede frugter, ristede nødder, chokolade og karamel. Smagen er rig og fyldig med en godt balanceret syre og en god afslutning.

Vinen er på 17,5% og har et sukkerindhold på 137 g/L og et syreindhold på 7,3 g/L (alm. portvin ligger på ca. 100-120 g/L). Den høje syre får vinen til at virke frisk på trods af det høje sukkerindhold.
Madeira Vintners er et team bestående af udelukkende kvinder, som står for hele processen, fra druerne er plukket til den færdige madeiravin.

I 2016 kom det første sæt madeiravine på markedet og de udmærkede sig ved flere smagninger.

Pris: 250 dkr

Felt
Velkommen til MadeirahusetDu skal mindst være 18 år for at købe på vores hjemmeside

Bekræft venligst din alder